1) Asiakas on lukenut hoitosopimus ehdot läpi ja ymmärtänyt ne. Hoitosopimus tehdään yhtenä kappaleena ja sopimus jää hoitolaan.

2) Lemmikkihoitola vakuuttaa hoitavansa lemmikkiä/lemmikkejä sopimuksessa sovitulla tavalla hoitojakson ajan.Lemmikin luovuttaja (asiakas) vakuuttaa, että hänen antamat tiedot ovat oikeat, lemmikillä on rokotukset voimassa, lemmikki on terve eikä sairasta mitään tarttuvaa tautia, madotukset on hoidettu ajallaan. Asiakas on lemmikin omistaja tai hänellä on valtuudet luovuttaa lemmikki hoitoon. Allekirjoituksellaan asiakas sitoutuu noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.

Koiran hoitoon sisältyy:

– Oma rauhallinen häkki
– Ruokinta sopimuksessa mainitulla tavalla.Oma ruoka mukaan.
– Koiran ulkoilutus vähintään 3kertaa päivässä sopimuksessa sovitulla tavalla
– Häkin siivous päivittäin ja tarvittaessa -koiran lääkitys sopimuksessa sovitulla tavalla

Jyrsijän/Kanin hoitoon sisältyy:

– Lajille sopiva asumus
– Kuivikkeet(puru tai pelletti)
– Perus ruoka + tuore ruoka/kuivattu
– Ruoka-astiat ja vesi pullo
– Koppi tai muu nukkuma paikka (saa tuoda myös oman)
– Ulkoilu mahdollisuuden sään niin salliessa

Kissan hoitoon sisältyy:

-Oma rauhallinen häkki josta kulku luukun kautta ulkotarhaan
-ruokinta sopimuksessa mainitulla tavalla.Oma ruoka mukaan.
-wc astia (puupelletti),ruokakupit ym. löytyy hoitolasta
-vadin siivous ja muu tarvittava hoito
-lääkitys sopimuksessa sovitulla tavalla jos tarvetta

3) Tässä sopimuksessa mainittu vuorokausihinta veloitetaan jokaiselta hoitolassa vietetyltä yöltä lemmikin saapumisesta kotiutumiseen.Vuorokausi 24h.Ylimenevältä ajalta veloitamme erillisen korvauksen.

4) Mikäli lemmikki sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana on hoitolalla oikeus viedä se eläinlääkäriin hoidettavaksi.Hoitola ottaa yhteyttä asiakkaaseen välittömästi.Hoitolalla on oikeus veloittaa eläinlääkärihoidosta ja lääkityksestä aiheutuneet kulut sekä voimassa olevan hinnaston mukaiset kuljetus kulut.

5) Hoito sekä muut mahdolliset kustannukset on maksettava viimeistään lemmikkiä noudettaessa. Hoitola ei ole velvollinen luovuttamaan lemmikkiä mikäli maksua ei suoriteta. Lemmikki katsotaan jätetyn noutamatta kunnes maksu on suoritettu. Näin ollen jokaiselta ylimääräiseltä hoitola päivältä peritään hinnaston mukainen maksu.

6) Mikäli lemmikkiä ei noudeta sovittuna ajankohtana eikä uutta ajankohtaa saada sovittua hoitola katsoo eläimen olevan löytöeläin. Lemmikki toimitetaan asiakkaan kustannuksella kunnan löytöeläintaloon 10vrk.n kuluttua hoitojakson päättymisestä tällöin eläinsuojelulain 15§ astuu voimaan. Asiakkaalta veloitetaan jo sovittu hoitojakso, 10 lisävuorokautta, kuljetus kulut ja löytöeläintalon velottamat kulut.

7) Mikäli lemmikki sairastuu, vahingoittuu, katoaa tai kuolee hoitojakson aikana hoitolan toiminnasta johtuvasta tahallisesta syystä on asiakkaalla oikeus todellisten välittömien kustannusten suuruiseen korvaukseen.

Peruutus ehdot:
Hoitojakso tulee peruuttaa viimeistään 2 vrk. Ennen hoitojakson alkua. Mikäli hoitojakso peruutetaan tämän jälkeen veloitamme hinnaston mukaisen vuorokausi hinnan 1 vuorokaudelta. Mikäli hoitojakso keskeytyy EI hoitolasta johtuvasta syystä veloitamme koko sovitun hoitojakson hinnan.