Olen perustanut yrityksen rakkaudesta eläimiin.

Yritykseni sijaitsee kotonamme luonnon rauhassa isossa omakotitalossa jossa asustaa minun lisäkseni mieheni ja tyttäremme. Meillä on 14 karvaisenkaverin lauma viihdyttämässä meitä päivittäin. Laumaan kuuluu 3 koiraa, 3 kania, 4 marsua, 2 hamsteria ja 2 gerbiiliä.

Kokemusta minulla on eläimistä yli 30 vuoden ajalta. Hoitokokemus on hankittu vuosien varrella omia lemmikeitä hoitamalla. Koulutukseltani olen mallipukineiden valmistaja -pukuompelija. Muutama muukin koulutus on tullut hankittua elämän varrella mutta eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja nyt päätin toteuttaa monta vuotta ajatuksissa ja haaveissa olleen lemmikkihoitolan. Olen todella siisti ja järjestelmällinen ihminen ja siksi haluan että eläimilläkin on hyvät ja asianmukaiset olot ja heistä pidetään hyvää huolta hoitojakson aikana. Pajalla valmistan keppihevosia jotka ovat muhkeita ihania söpöläisiä jollaista kukaan ei voi ohittaa ihailematta ja turpaa silittämättä. Näihin on ihastunut kaikki ihmiset ketkä ovat heppojani jo nähneet. Harjoituskappaleita olen tehnyt tyttärellemme. Lisäksi ompelen pienille eläimille esim. riippukeinuja, heinäpusseja, nukkuma paikkoja ym… Koirille teen esim. mantteleita, makuupaikkoja ym… Korjailen esim. hevosten loimia, satulahuopia ym.. Ompelen mm.verhoja, naamiaisasuja,korjaus ompelua,sisustus tyynyjä ym..ym.. Kannattaa kysyä myös muita ompelutöitä!Mittatilauksesta en tällähetkellä tee ihmisten vaatteita.

 

Hoitola ja Ompelimo

Hoitola ja ompelimo sijaitsee asuintalomme kellari kerroksessa jonne on erillinen kulku talomme päädystä. Olemme remontoineen kellariin ompelimon puolen, jota kutsun ”pajaksi”. Paja sai seinilleen ihanan fuksianpunaisen värin, joka kertoo minusta sen, että olen itsekkin iloinen räiskyvä persoona, jolla harvoin menee sormi suuhun tai jäisin sanattomaksi. Hoitola osa sijaitsee heti ovesta tultaessa. Kaneille ja marsuille on aitauksia ja pienemmille eläimille löytyy terraarioita ja häkkejä eri kokoisina. Koirahoitolaan laajennan toiminnan keväällä 2019. Koirahoitola tulee sijaitsemaan tontillamme erillisessä hoitolarakennuksessa. Koirahoitolassa on myös päivähoidon mahdollisuus.

 

Tervetuloa hoitolaamme jossa lemmikkisi on hyvässä, turvallisessa, siistissä ja asianmukaisessa hoidossa jossa eläinten kanssa ”seurustellaan” päivittäin ja heistä pidetään hyvää huolta.Lemmikeillä on kodinomaiset asumukset.Kaneille on isot aitaukset,jyrsijöille terraariot,marsuille häkkejä ja aitauksia.Koirille tulee tilavat siistit asumukset hoitolaan.

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN HOITOLAN JA OMPELIMON PALVELUIHIN!Olemme auki sopimuksen mukaan joten soita tai laita viestiä/ 0504302228 tai s.postilla tavoittaa myös hoidokit@gmail.com , nettisivujen kautta saat myös yhteyden!